Surfvilla en Appartementen Raposeira

villa, appartementen /Portugal/ Algarve/ raposeira

Gedurende het hele jaar biedt surfvilla portugal u de mogelijkheid om de koude temperaturen te ontsnappen bij surf accommodatie in Raposeira Algarve Portugal. De villa’s en appartementen zijn gelegen op een heuvel in het rustige dorpje Raposeira. Met uitzicht op de indrukwekkende natuur van de Algarve. Centraal gelegen voor zowel het westen en de zuidelijke kust van de Algarve. in een straal van 10 km meer dan 20 surfspots, die allemaal verschillend gevestigd.!

Er zijn dus bijna altijd goede golven te vinden met alle omstandigheden voor ieders niveau. Raposeira ligt in een natuurgebied tussen Sagres en Lagos. In deze dorpen kun je ‘s avonds heen voor het diner of een drankje. Kortom, geschikt voor individu, familie of groep om te verblijven bij in deze luxe accommodaties. Ze hebben ruimte voor groepen tot 35 personen!

De villa heeft ruimte voor 10 personen met vier ruime en schone slaapkamers, twee badkamers, een grote keuken die volledig is uitgerust, Een ruime eet- en woonkamer met satelliet-tv, gratis wifi, een groot terras met prachtig uitzicht over de vallei, uitgebreid bbq faciliteiten en een zwembad.

100 meter van de villa zijn twee luxe appartementen gelegen. Elk appartement is geschikt voor maximaal 6 personen. Uiteraard is er een keuken en een luxe badkamer schoon, terras met barbecue, enz. Ideaal voor koppels en groepen die de voorkeur geven zonder ook andere gasten te verblijven in een woning. Je hebt ook toegang tot het zwembad en een jacuzzi.

Check de site voor meer info over het verblijf.

Prijsrange van 210 euro per week per persoon

Villa Portugal