Surfen met

Surfen als single/alleenstaande, met vrienden, je partner of met je hele gezin. Via deze pagina proberen we de meest geschikte surfcamps, surfhuizen, appartementen te tonen. Elk type surfvakantie dat je zoekt willen wij bieden. Weet je zelf een goede surf vakantie laat het ons weten, dan voegen wij hem toe.

Single

Ben je alleenstaande en vastberaden om te surfen? No problem, Er zijn veel singles die alleen op surfvakantie gaan. Surfen gaat om zoveel mogelijk plezier hebben en dit te delen. Je zult versteld staan hoeveel anderen ook alleen rondreizen om de mooiste golven te ontdekken. Maak kennis met surfers over de hele wereld en houd er mooie vriendschappen aan over. Enjoy.

Single

Surfen met Partner

Gezellig met z’n tweeën op avontuur. Ontdek de magie van het surfen op deze mooie locaties. Maak je keuze tussen een eigen kamer met z’n tweeen of in een tent. Ver weg of dichtbij in europa. En als je terugkomt, geef dan even feedback via deze site. Thanks.

Surfen met Partner

Surfen met Gezin

Waarom zou je minder moeten gaan surfen als je kinderen hebt of je familie thuis moeten laten? Wij hebben een aantal surf bestemmingen die leuk en goed zijn voor jouw gezin op een rij gezet. In elk land is er wel een mooie bestemming waar je goed kunt surfen en je kids ook veilig zijn.

Surfen met Gezin

Surfen met vrienden

Alright dit zijn vaak de mooiste trips. De surfcamps die speciaal voor groepen zijn, zijn er legio maar als je wat minder geneigd bent om hard te feesten kun je op veel meer plaatsen terecht. We hebben de meeste accomodaties waar je als groep kunt verblijven met of zonder les op een rij gezet. Zijn jullie wat rustiger, kijk dan ook even bij de single surf bestemmingen.

Surfen met vrienden