Surfkamp

Per land.

De surfcamps in Frankrijk, Portugal en Marokko zijn voor europeanen en groepen het meest bekend maar buiten europa heb je ook mooie camps waar je voor bijna hetzelfde budget kunt verblijven als je een beetje mazzel hebt met de vliegtickets. Check de camps die wij op de site hebben staan.

alle Surfcamps

Surfkamp Specials

Grommet surf camps.

Speciaal voor de jongeren tussen de 12 en 15 jaar zijn er diverse camps die tijdens de zomervakanties surfkampen organiseren. Sommigen bieden zelfs de mogelijkheid dat je ouders op een afstandje natuurlijk op dezelfde camping staan. Zo ben je met je vrienden al op jonge leeftijd op vakantie maar nog niet helemaal alleen. Tijdens deze camps is er vaak extra begeleiding.

Grommet Surfcamps

Girl  surf camps

Veel surfcamps organiseren een aantal keren per jaar girl ony camps, even geen mannelijk testosteron om je heen in het water maar gewoon flink lol maken met de meiden. Vaak zijn er ook ruimere deals waar Yoga en city trips bij zitten. Soms gaat meer dan om surfen alleen.

Girl camps

Surf en Yoga

Surf en Yoga vakanties

Yoga en surfen is een ideale combinatie om tijdens je surfvakantie fit te blijven en voorkomt blessures. Naast deze voordelen zorgt Yoga ook voor mentale ontspanning. Deze Surf en Yoga retreats bieden je vaak ‘s ochtends voor je surfsessie een les aan en aan het einde van een lange surfdag. Het grote voordeel is dat je geen spierpijn krijgt na 3 dagen maar dat je helemaal geen last hebt van spierpijn en zelfs nog een stuk relaxter vakantie viert. Ga je met je partner op surfvakantie en surft die niet, vaak zijn er overdag ook lessen waarder je partner straks een volleerd yoga lerares is. Ideaal toch.

Surf & Yoga retreats