Board ‘n Breakfast Labenne-Océan huis

Surf huis /Frankrijk/ Landes/ Labenne-Ocean
Op slechts 400 meter van het strand van Labenne Ocean ligt het board ‘n breakfast huis en twee aangrenzende villa’s zodat ook kleine groepen of families welkom zijn.

Een erg gezellig verblijf in het mooie Labenne, Je kunt kiezen om te verblijven in het huis of in je eigen beachhouse gelegen in de tuin. De beachhouse biedt ruimte voor 3 personen. (2 volwassenen en een klein kind). Het Board and Breakfast huis zelf bied verschillende mogelijkheden tot 6 personen op een kamer of je eigen twee persoonskamer. Op heerlijke bedden en alles uiteraard goed verzorg door Anton en Ine. Er is ook nog een villa voor max 2 x zes personen met zwembad.

Natuurlijk is er ook gratis Wifi verbinding zodat je altijd in contact kunt blijven met je thuisfront en staan Ine en Anton de eigenaren altijd voor je klaar voor spot info of andere leuke tips.
Er zijn ook speciale weken zoals een surf&Yoga en Girlcamps in september in het huis zelf. Of een trainingsweek (barrel training) met een belgische of nederlandse pro. Check de site voor meer info en lees de reizigers beoordelingen op TripAdvisor

PS de hond van Anton en Ine heet Mawi. Welke surfer wil nu niet zeggen dat hij naar Maui gaat.

Check de site voor meer info over het verblijf.

Prijsrange van 175 in het huis tot 1300 euro per week in de villa

Board n breakfast Labenne Ocean

Schermafbeelding 2013-06-26 om 14.13.50