Hooked Cabarete Surf appartement hotel

Surf appartement Cabarete/Dominicaanse republiek
Het hele jaar warm op vakantie naar Cabarete. Cabarete is een kleine plaats met ongeveer 40.000 inwoners in de Dominicaanse Republiek in het Caribisch gebied. Met gedurende het hele jaar aangename zomertemperaturen, een heerlijk zandstrand, fantastische sport- en watersportmogelijkheden is Cabarete een uitstekende bestemming voor een onvergetelijke surfvakantie.
Ybo en Chantal uit Nederland en Florian uit Duitsland runnen dit fantastische surfverblijf in de Dominicaanse Republiek. Fantastische condities voor alle watersporten en met daarbij de gast vrijheid en vriendelijkheid van de Dominicaanse bevolking.
Hooked Cabarete is een kleinschalige accommodatie met met schone en nette appartementen in het surfdorpje Cabarete. Direct aan de meest bekende surfspot van de Cariben, Playa Encuentro, welkom in het paradijs.
Het is een veilige plek om alleen heen te gaan of om met je gezin te verblijven. De appartementen zijn geschikt tot 3 volwassenen of 2 volwassenen met 2 kinderen.
Je hebt de beschikking over een volledig ingerichte keuken, bank, badkamer (warm en koud water), privé terras, 24 uur elektriciteit (we hebben hiervoor een uitstekend back-up systeem), ventilatie systeem en / of optionele airconditioning. Verder vind je een lekker zwembad voor een verfrissende duik in de grote tropische tuin en een vrij te gebruiken WIFI internet connectie. Ze hebben single of double bedden en voor de hele kleintjes hebben ze baby bedjes beschikbaar. Naast de vele watersport mogelijkheden en prachtige omgeving kun je ook gebruik maken van een vijf of tiendaagse Yoga cursus zodat je echt helemaal ontspant tijdens je vakantie.
Uiteraard worden er ook surflessen aangeboden.
Je zult hoogst waarschijnlijk vliegen op de internationale luchthaven Gregorio Luperon van Puerto Plata (POP) met KLM of Arkefly. Na aankomst op de luchthaven van Puerto Plata is het een half uurtje rijden naar Cabarete.

Lees de beoordelingen op TripAdvisor

Prijsrange 225 tot 650 euro per persoon per week

Hooked Cabarete