Board ‘n Breakfast Labenne-Océan villa

Surf huis & villa /Frankrijk/ Landes/ Labenne-Ocean
Op slechts 400 meter van het strand van Labenne Ocean ligt het board ‘n breakfast huis en twee aangrenzende villa’s zodat ook kleine groepen of families welkom zijn.

Een mooie villa, die aan de tuin van de Board‘n Breakfast grenst, werd omgetoverd tot twee aparte villa’s, elk met hun eigen unieke karakter. De typische sfeer en huiselijke gezelligheid is daarbij bewaard gebleven.

De Board ‘n Breakfast villa’s, die plaats bieden voor groepen en families van twee tot maximum zeven personen, beschikken elk over twee slaapkamers, een gezellige living, verzorgd sanitair, een privé tuin en een compleet uitgeruste keuken. Waar de ene villa een ‘conventionele’ keuken heeft, heeft de andere villa een unieke buitenkeuken (Weber Genesis), om toch maar niets te moeten missen van die zalige, zwoele zomeravonden. Ook families met kinderen zijn welkom. De villa’s kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijk zwembad, te delen met de andere villa.

Uiteraard kun je gebruik maken van de gratis Wifi verbinding zodat je altijd in contact kunt blijven met je thuisfront en staan Ine en Anton de eigenaren altijd voor je klaar.
Er zijn ook speciale weken zoals een surf&Yoga en Girlcamps in september in het huis zelf. Of een trainingsweek met een belgische of nederlandse pro. Check de site voor meer info en lees de reizigers beoordelingen op TripAdvisor.

Check de villa voor meer info over het verblijf met een groep of familie.

Prijsrange van 175 in het huis tot 1300 euro per week in de villa

Board n breakfast Labenne Ocean

Schermafbeelding 2013-06-26 om 14.13.50