Surflodge La Luz El Palmar Andalusie

La Luz, El Palmar, Andalusië, Spanje
Verblijf in een surflodge 80 meter van het strand. De La Luz Surfodge bevindt zich in El Palmar, te midden van ongerepte natuur en in de directe omgeving van de beste surfspots in het zuiden van Spanje. Hier vind je pure ontspanning, professionele surflessen, geweldige surf voor beginnende en gevorderde surfers en tal van andere activiteiten. Je zult veel plezier hebben in kleine groepen met leuke mensen in een van de mooiste gebieden van Spanje.
Van eind september tot eind mei kun je hier goed surfen.

De regio rond El Palmar heeft veel te bieden en is rijk aan geschiedenis en cultuur. Het is beroemd om de nabijheid van Afrika (de kust van Marokko ligt binnen gezichtsveld), de Moorse erfgoed en de witte dorpjes. Columbus begon hier zijn reis om de “nieuwe wereld” te ontdekken en de eerste Spaanse grondwet werd geschreven. Reden waarom deze bestemming dus niet mag ontbreken op onze site. Cadiz schijnt de oudste stad van Europa te zijn, Jerez is de geboorteplaats van sherry, het broeinest van de flamenco Sevilla. Al deze steden liggen op slechts 30-90 minuten afstand van La Luz Surf Camp.
El Palmar is een rustig en comfortabel dorp direct aan kilomters ongerept zandstrand. Op loopafstand ligt het beroemde Kaap Trafalgar met zijn vuurtoren. Hier werd in 1805 de Spaanse Armada verslagen door de Engelse vloot onder admiraal Nelson.

Voor families met schoolgaande kinderen hebben ze aparte faciliteiten. je eigen huis of vakantiewoning. Ze hebben twee vakantiewoningen in de La Luz Lodge en andere eengezinswoningen liggen op loopafstand. Alle kamers hebben een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer, 2-3 slaapkamers, badkamer, terras en tuin.
Heb je geen zin om te koken, dan kunnen ze dit ook voor je verzorgen voor 100 euro per persoon per week.

Als je van natuurlijke en ongerepte stranden houdt en wil genieten van een mix tussen sport en ontspanning dan ben je precies goed hier. Let wel de surf is goed buiten het hoogseizoen van eind september tot eind mei.

prijsrange 600 tot 1200 euro per week
meer info
Surflodge Andalusië

Andalusie