Felicity Malediven boottrip

Boottrip, Malediven, Male Atolls
Via Clearwater surftravel kun je bijzonder mooie trips boeken. De Felecity is onze favoriet omdat een jacht nu eenmaal wat meer sfeer heeft. Enig nadeel van de Felicity was dat de motor de hele nacht blijft pruttelen voor de airco en koeling.

De Malediven staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Snorkelen, surfen en duiken alles is prachtig. Onderweg van de ene surfspot naar de andere vang je soms wat vissen (tonijn) of kom je hele scholen dolfijnen tegen.
Kapitein Shaffy en assistent kapitein Ibe en de overige bemanning zorgen ervoor dat je niets te kort komt. Pure verwennerij en veel lol aan boord. Clearwater heeft met deze boot een pareltje in handen.

Surf spots als Cokes, Chickens, Sultans, Ninja’s etc of ga iets meer naar het zuiden en surf uncrowded golven en duik, snorkel tussen prachtig koraal. De golven zijn iets zuidelijker wel iets kleiner en minder lang maar voor een dag of 2/3 zeker de moeite waard.
De Malediven bestaan ​​uit ongeveer 1.190 koraaleilanden gegroepeerd in een dubbele ketting van 27 atollen, verspreid over ongeveer 700 km van noord naar zuid, waardoor het land een van de meest unieke bestemmingen is in de wereld. Een Malediven surfvakantie op een boot, in plaats van in een hotel is de beste keuze die je kunt maken als je staat te popelen om de beste golven te vinden! Het surfen op perfecte golven in het turquoise water is een ervaring die je nooit zal vergeten.
De beste periode om hier op surfvakantie te gaan is tussen maart en oktober. In juni, juli en augustus zijn de golven het hoogst. Als je twijfelt tussen een surfvakantie in indonesie of de malediven. Ga dan voor de malediven. De golven zijn een stuk relaxter en de kans dat je het rif raakt is vrij klein. Vergeet je rif schoentjes niet want die heb je soms wel nodig.

Prijsrange is ongeveer 900 euro voor 10 dagen inclusief eten, exclusief drinken en vliegticket. Vliegticket via Emirates is rond de 700 euro.
Clearwater