Surflife Atlantic Riders Algarve

Surflife Algarve/Portugal

Surflife Atlantic Riders is al 15 jaar gevestigd aan de rustieke westkust van de Algarve met een surflodge, surfcamp en surfschool op het strand. De drie locaties zijn allemaal gelegen rondom het levendige stadje Aljezur waar je veel winkeltjes en restaurants vindt en het populaire surfstrand Praia da Amoreira. Hier vind je authentieke cultuur en prachtige natuur gemixt met een altijd aanwezige surfvibe. De ultieme omgeving voor een geslaagde surftrip.

Met de drie locaties kan Surflife Atlantic Riders aan ieders wensen voldoen. Wil je graag met je vrienden chillen op het surfcamp? Of kies je voor meer luxe met een appartement in de surflodge? It’s your choice. Ook gezinnen zijn welkom! Voor hen is er ruime privé-accommodatie en speciale surflessen voor zowel ouders als kids. Wil je alleen een dagje surfen? Bezoek dan de eigen surfschool op surfstrand Amoreira.

De typische surf, music, chill-vibe van de alle Surflife camps vind je natuurlijk ook hier terug. Naast surfen en kitesurfen kun je allerlei activiteiten ondernemen zoals slacklining, indo-boarden, (longboard) skaten, paardrijden en wandel- en fietstochten. Ze organiseren feestelijke avonden op de camps zelf en in de nabijgelegen surfdorpen. Of rust lekker uit in de lounge areas. Dit wordt een surftrip om nooit te vergeten! (van 22 tot 88 jaar)

Voor reviews check ook tripadvisor.
Atlantic riders