Surfana Surftrips Lagos, Portugal

Surfana Surfkamp in Lagos, Portugal

Eind oktober organiseert Surfana all-in surfweken naar het zonnige zuiden van Portugal (300 dagen zon per jaar!). In de omgeving van de villa zijn vele prachtige baaien waar altijd mooie golven rollen. Elke dag gaan we op zoek naar de mooiste golven waar we je helpen je surfskills te verbeteren. We hebben ervaren dat het zelfs in december nog een graadje of 20 kan zijn, dus dat staat garant voor optimaal genieten van het lekkere weer én de goede golven!

Een weekje Portugal is weer heel relaxed: na het eten nog even natafelen, wijntjes drinken, surffilmpje kijken, de lokale markt bezoeken of het dorp in en je kan natuurlijk ook lekker je eigen gang gaan.

We houden de groep graag klein en gezellig dus is er ruimte voor 10 gasten per week. Je hoeft niet perse te kunnen surfen; er is les voor beginners en gevorderden en alles ertussenin. Wij nemen een super crew mee die ervoor zorgt dat je niets te kort komt deze week.

De kosten voor een week Portugal zijn €650,- en dit is inclusief ophalen en wegbrengen van het vliegveld, overig vervoer, overnachting, al het eten en drinken, 5 dagen surfles/coaching, gebruik van materiaal, dagtrips, foto- en videoanalyse en onbeperkt gezelligheid!

De speciale Surf & Food en Surf & Yoga weken zijn €700,-. Deze weken zijn inclusief alles zoals hierboven genoemd + bij de Surf & Yoga weken elke dag yogales en bij de Surf & Food week dagelijkse kookworkshops.

De visie van Surfana is om zoveel mogelijk geluk uit het leven te halen. Dit doen we door een situatie te creëren waarin we zoveel mogelijk kunnen surfen, reizen en genieten van het leven. We hopen deze love – passion – freedom – lifestyle ons hele leven te blijven ontwikkelen en met zoveel mogelijk mensen te delen.

Check de website voor data en meer info.

Surfana surftrips