Surfana Surftrips in Moliets, Frankrijk

Surfana Surftrips, Villa, Moliets, Frankrijk

Als de Europese zomer voorbij is en de toeristenmassa’s zich terugtrekken gaan we met Surfana richting het zuiden van Frankrijk om te surfen en te genieten van het goede leven. We bieden all-in surfweken aan, dus het enige wat jij hoeft te doen is een vliegticket te regelen, wij zorgen voor de rest!

De villa in Moliets ligt op 10 minuten afstand lopen van het strand. De omgeving van bossen en duinen is prachtig en rustgevend. Je krijgt 5 dagen in de week surfles en kan de hele week gebruik maken van het materiaal. We hebben een eigen kok die je de hele dag verwent met (h)eerlijk eten.
Tijdens de week wordt er van alles georganiseerd. Denk aan een dagtrip naar San Sebastian (Spanje), een kampvuur op het strand, een wijn proeverij of een dag naar de World Surf League in Hossegor waar je de professionele surfers kan zien surfen. Kortom, een week waarin je je surfskills kan verbeteren, je lekker buiten in de natuur bent en waar je kan genieten van al het moois wat we met elkaar ervaren tijdens deze super surftrip in Frankrijk!

We houden de groep graag klein en gezellig dus is er ruimte voor 12 gasten per week. Je hoeft niet perse te kunnen surfen; er is les voor beginners en gevorderden en alles ertussenin. De surftrip is bedoeld voor volwassenen van 21 jaar en ouder en de gemiddelde leeftijd is tussen de 25-45 jaar. Wij nemen een super fijne crew mee die ervoor zorgt dat je van alle gemakken wordt voorzien deze week!

De kosten voor een week Frankrijk zijn €650,- en dit is inclusief ophalen en wegbrengen van het vliegveld, overig vervoer, overnachting, al het eten en drinken, 5 dagen surfles/coaching, gebruik van materiaal, dagtrips, foto- en videoanalyse en onbeperkt gezelligheid!

De visie van Surfana is om zoveel mogelijk geluk uit het leven te halen. Dit doen we door een situatie te creëren waarin we zoveel mogelijk kunnen surfen, reizen en genieten van het leven. We hopen deze love – passion – freedom – lifestyle ons hele leven te blijven ontwikkelen en met zoveel mogelijk mensen te delen.

Check de website voor data en meer info.

Surfana surftrips