Olá Onda Ericeira Surf Guesthouse

Wil je surfen, genieten van het portugese leven, relaxen bij een rustig zwembad die je slechts met een handjevol medegasten deelt dan is het Ola Onda Guesthouse misschien wat voor jou.

In 2016 zijn Darcie en Jasper naar Ericeira geëmigreerd om een vervallen Portugese villa om te bouwen tot een modern guesthouse. Ze hebben nu 5 ruime en lichte kamers voor 2 tot 3 personen. Alle kamers bieden veel privacy, met een privé badkamer met regendouche. Het guesthouse is omringd door een grote tuin met zwembad dat uitzicht biedt op de zee. Het centrum van Ericeira en het strand zijn op 10 minuten loopafstand.

Ideaal voor mensen tussen de 25 en de 45 die van een sportieve vakantie houden. Ze regelen surflessen voor hun gasten, maar ook yoga, mountainbiken, boot trips en wijntours. Het is hier ook heel leuk als je niet surft en gewoon op het strand of bij het zwembad wilt liggen.
Ontbijt regelen Darcie en Jasper inclusief de lokale surftips. Voor het avondeten kun je terecht in de leuke barretjes en restaurants.

Er rijdt elke dag een bus die je voor 1 euro naar je gewenste strand brengt. De reviews op tripadvisor zijn erg goed.

Check hun site voor meer info.
Ola onda gasthuis ericeira