Pescadero Surf Camp Baja Mexico

El Pescadero, Todos Santos, Mexico
Een goede low budget surf bestemming net ten zuiden van todos Santos op het schiereiland. Kamers zijn zeer netjes, keuken is goed en badkamers zijn standaard. Het is een prachtige plek voor deze prijs. Dicht bij het strand, mooi zwembad met een bring your own beer bar.
Je kunt kiezen uit een casita, penthouse kamers, villa of gewoon overnachten in je eigen tentje. Een goede bestemming als je op rondreis bent in Mexico. Houd er wel rekening mee dat je hier waarschijnlijk langer wil blijven dan gepland. Je kunt hier met gemak ook de volle weken van je surfvakantie doorbrengen.

Het Surf Camp ligt aan de rand van het stadje El Pescadero tussen Los Cerritos en San Pedrito, twee van de beste surf breaks in Baja California. Los Cerritos spreekt voor zich als je eenmaal daar bent. Het is een beachbreak en dus zeer geschikt voor alle surfers ongeacht je niveau. Los Cerritos is ook een van de mooiste stranden aan de Stille Oceaan om te zwemmen en om met je gezin te verblijven.
Vanuit hier kun je overigens ook gaan rondtrekken. het Pescadero Surfkamp in Baja Mexico helpt je dan graag op weg en adviseert je over de beste plekken in Mexico. Check ook TripAdvisor voor de laatste beoordelingen.

Prijsrange 70 tot 700 euro per week

Pescadero Surfkamp

Het ligt ongeveer 1,5 uur van La Paz
Baja mexico