Ericeira Surf House

Ericeira Surf House, Ericeira, Portugal

Nieuw vanaf maart 2015 een erg mooi verblijf vlakbij Lissabon in het prachtige Ericeira.

Het surfhuis ligt midden in de natuur, niet ver van Lissabon en op loopafstand van het centrum van Ericeira en het surfstrand Foz do Lizandro. Het is de perfecte accommodatie voor surfers die een relaxte vakantie willen combineren met goede surfcondities. Ericeira Surf House biedt alles wat je nodig hebt en richt zich op surfers die de traditionele surfcamps zijn ontgroeid. Het huis heeft 7 grote slaapkamers, verschillende badkamers (zowel gedeeld als privé), volledig ingerichte keukens, een speelkamer en een grote woonkamer.

Buiten kun je genieten van een prachtige tuin met een groot zwembad. Ook kun je een drankje doen aan de bar, of gezellig met andere surfers gebruik maken van de pizza-oven of barbecue. Naast bed & breakfast bieden we o.a. surflessen, huur van surfmateriaal, fietsen en luchthaventransfers aan.

Ericeira is een traditioneel vissersdorpje met veel restaurantjes, winkels en bars. Het dorp is erg in trek bij surfers en die zie je hier dan ook het hele jaar door. In 2011 is Ericeira verkozen tot ‘World Surfing Reserve’, de enige in Europa. Het reservaat bestaat uit een 8 kilometer lange kuststrook met veel verschillende surf spots, waaronder het bekende Ribeira d’Ilhas en Coxos. Doordat er zo veel verschillende breaks zijn, is er voor iedere surfer een leuke golf te vinden ongeacht je surfniveau.

Het is een rustige accommodatie prima geschikt voor gezinnen of als je lekker relaxed met je partner wil surfen en niet op een rumoerig surfkamp wil zitten. Voel je een koning of koningin in Ericeira.

Prijzen verschillen per type kamer maar is gezien de accommodatie zeer netjes.

Ericeira Surf House