Over ons

Wij zijn liefhebber van surfen en leuke surfvakanties en proberen de zoektocht naar een leuke surftrip voor de 25+ groep te faciliteren. Wij geloven dat reizen en het verkennen van de wereld door middel van surfen een van de mooiste ervaringen is in het leven. Een zijn met de natuur, op jacht naar golven en het delen van de passie voor surfen met onze vrienden en familie brengt een grote glimlach op onze gezichten en motiveert ons elke dag.
Aangezien we zelf een database aan het aanleggen waren met surfvakanties voor de 25+ groep zoals gezinnen, alleenstaanden en stellen, kwamen we op het idee deze te delen. Het mooiste is natuurlijk als we elkaar helpen om de mooiste “surfvakanties & avonturen” te delen en deze te beoordelen. Er is genoeg dus bang dat we ineens drukte op een bepaalde surfspot zullen veroorzaken, nee die illusie hebben we niet. We doen dit om de zoektocht naar jouw surfvakantie en perfecte golf te vereenvoudigen en hopen dat je dat geweldige moment met ons en medesurfers hier wil delen. Omdat we onafhankelijk willen blijven, zul je de boeking zelf moeten regelen. We proberen zoveel mogelijk de directe surfverblijven te tonen zonder tussenpersoon. Dit scheelt jou weer geld.
Ben je een beginnend surfer kijk dan ook op ons blog of de wiki surfpagina voor handige tips en links. Vind je onze site leuk, laat het dan weten door ons te liken op google+ of facebook zo kunnen je vrienden ons ook beter vinden of stuur een bericht via contact

Contact
 

 

het team

 • Thamar surfend
  Thamar
  Passie voor Design, karate, snowboarden
 • Machiel surfen
  Machiel
  delen van de passie voor
 • Johannes
  Johannes
  Denkt in nullen en enen.
All team