Surf House Bretagne

Alex en Janneke runnen een mooi surfhuis in Bretagne.

Bretagne is perfect voor een surftrip en met de juiste surfguiding verlies je geen kostbare tijd met het zoeken naar de beste surfspot! Surf House Bretagne biedt je een uitgebreid ontbijt met surfguiding waarbij Alex je direct verteld waar en wanneer je het beste kunt gaan surfen die dag. Alex zal regelmatig zelf mee het water in gaan om je ter plekke nog wat tips te geven over de surfspot en de golf en hoe je deze het beste kunt surfen. Wees niet verbaast als je niemand in het water ziet en toch een dikke surfsessie hebt, lege line ups zijn hier nog heel normaal.

Bretagne is ideaal voor een surftrip vanuit Nederland en België! Op slechts 9 uurtjes rijden vanaf Antwerpen heb je ontzettend veel mogelijkheden qua surfspots in o.a. de Baai van Audierne. Naast de bekende surfspots als La Torche, Penhors en Baie des Trespasses, zijn er nog vele andere spots. Door de diversiteit van alle spots kun je bij verschillende swells (noord-, zuid-, westswell), wind en getij prima surfen. Bij een grote swell hebben we veel verschillende baaitjes om een paar mooie dikke golven te pakken of juist wat beschutting te zoeken voor de beginnende surfer. En doordat dit puntje van Bretagne zo ver in de atlantische oceaan ligt, kun je zelfs bij een kleine swell toch nog lekkere longboard en beginners golven vinden.

Een surfhuis in Bretagne voor volwassenen en families.

Alex en Janneke

Alex en Janneke bieden een surfaccommodatie in een karakteristiek Bretonse huis, stijlvol gerenoveerd in een frisse en charmante omgeving. Op de begane grond is een grote woonkeuken voorzien van alle moderne gemakken waar je zelf je lunch en diner kunt bereiden. Op het aansluitende terras is het zomers heerlijk dineren. De keuken en woonkamer zijn het ontmoetingspunt tijdens je surfvakantie in het Surfhuis waar je de andere gasten kunt ontmoeten. Naast de houtkachel in de woonkamer is het heerlijk bijkomen van een intensieve surfdag. In onze rustige tuin gelegen op het zuiden voor het Surfhuis kun je lekker relaxen in een hangmat na het surfen of een partijtje voetbal spelen.

Op de eerste en tweede verdieping van het surfhuis bevinden zich 3 x 2-persoonskamers en 1 x 3-persoonskamer allen voorzien van comfortabele eenpersoonsbedden.

Je kunt het hele Surfhuis boeken en met een groep van maximaal 10 personen op golfsurfvakantie komen, of je boekt een kamer en ontmoet andere gasten in het surfhuis.

Surfhuis bretagne