Progress surfcamp moliets frankrijk

Dit surfcamp ligt aan de Atlantische Kust van Frankrijk op een 3-sterren camping in een naaldbos aan de rand van een groot natuurgebied. Deze camping ligt op loopafstand van het strand en het stadje. Hier kan je, onder begeleiding van erkende instructeurs, leren surfen, skate -en longboarden. Of geniet van een yogasessie tijdens de zonsondergang aan het strand en houd je lichaam en geest fit. Als de zon is ondergegaan is het tijd voor een overheerlijke gezonde maaltijd met dessert. Om vervolgens onderuit te zakken bij een filmpje, een kampvuur op het strand, of een drankje in de bar.

Als al het bovenstaande nog niet spannend genoeg is voor jou, worden er wekelijks uitstapjes georganiseerd onder begeleiding van onze reisleiders. Zij laten jou de beste plekken zien om te chillen, shoppen, eten en feesten in San Sebastian, Bayonne en Hossegor.

Hoe ziet een dag bij Progress Surfcamps eruit?

Bij Progress Surfcamps ben je vrij om te doen waar jij zin in hebt! Of je nou de hele dag wilt chillen met je vrienden op het strand of mee wilt doen aan een van onze activiteiten, alles kan!

Surflessen:
Alle surflessen worden verzorgt door gecertificeerde surf leraren. De lessen kunnen zowel in het Engels als Nederlands gegeven worden. Een surfles duurt, afhankelijk van de condities, gemiddeld een uur.

Activiteiten:
Bij Progress Surfcamps bieden ze verschillende activiteiten aan waarvoor je, je kan opgeven tijdens de week of bij het boeken van je reis.
Je kan mee doen aan de volgende activiteiten:
Yoga lessen, Skate contest, City trips, Filmavonden, Barbecue avond, Sunset Surf, Quiz night, Beach volleybal toernooi, etc.

Accomodaties:
Kamperen brengt een hoop voorbereiding met zich mee. Om jou een hoop werk uit handen te nemen heeft Progress Surfcamps verschillende accommodaties die zowel per dag als per week te boeken zijn. En al opgebouwd en ingericht voor je klaarstaan bij aankomst.

Progress surfkamp moliets